Načini plaćanja i dostava

Pošaljite nam upit za proizvod putem linka "Pošaljite upit za proizvod" ili nam pošaljte E-Mail sa upitom za proizvod.

Po završetku i obradi narudžbe dobit ćete ponudu sa svim podacima za plaćanje. Koristeći internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na naš žiro-račun.

Ukoliko ne koristite internet bankarstvo, isprintajte ponudu prema kojoj možete izvršiti uplatu u banci, pošti ili Fini.

Naručeni proizvodi su rezervirani 5 radnih od datuma ponude. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate po ponudi ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.

Naručene proizvode šaljemo isključivo po zaprimljenoj uplati.


Dostava

Prosječno vrijeme isporuke naručene robe je 3 - 5 radnih dana. Za dostupnost robe i očekivano vrijeme isporuke molimo Vas da provjerite informacije na našoj WEB stranici ili da nas kontaktirate.

Dostava naručene robe se obavlja kurirskom službom HP Express na području cijele Hrvatske. 

Dostava se vrši isključivo radnim danima (pon - pet). Sva naručena roba (ukoliko je dostupna na skladištu) šalje se kurirskom službom slijedeći radni dan pa isporuku možete očekivati treći radni dan do 20:00 sati. 

Napomene: 
- subote, nedjelje, praznici i blagdani ne smatraju se radnim danima!
- od dana slanja kurirskom službom, očekivano vrijeme dostave za područje kontinenta je u pravilu drugi dan do 20:00 sati
- od dana slanja kurirskom službom, očekivano vrijeme dostave za područje Dubrovnika i otoka je u pravilu unutar 48 sati

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1€ = 7,53450kn